Wishlist van januari

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd voor een nieuwe wishlist. Namelijk de Wishlist van januari! De vorige wishlist heb ik in november geplaatst, van dit lijstje heb ik inmiddels al bijna alles kunnen afstrepen. De uitverkoop is begonnen en ik had gehoopt dat er ook wat nieuwe dingen in de winkels zouden liggen. Helaas staan alle folders weer vol met sportkleding. De helft van Nederland staat waarschijnlijk een deze dagen weer voor het eerst in de sportschool. Moet je je voorstellen hoe druk het daar in de eerste week van dit jaar weer is. Dit jaar doe ik niet aan goede voornemens, ik probeer na de bevalling wel weer af te vallen. In 2016 wil ik vooral gaan genieten van alle leuke dingen die gaan komen!

Wishlist van januari
1. Schoenen
Ik heb genoeg veterlaarsjes, toch zitten mijn Chelsea boots het allerlekkerst. Die van mij zijn inmiddels al behoorlijk versleten en deze met een klein beetje goud vind ik wel heel erg leuk!
2. Parfum
Mijn parfum is bijna op. Ik heb een hele tijd Fame van Lady Gaga gebruikt. Op deze geur ben ik inmiddels wel een beetje uitgekeken. Burberry London heb ik jaren geleden een keer van Remco gekregen. Naar mijn mening blijft dit een van de lekkerste parfums die ik ooit heb geroken.
3. Therme bodysplash
Naast de bovenstaande parfum vind ik de bodymist van Therme ook erg lekker. De geur van deze bodymist blijft erg lang hangen, zeker een aanrader. Persoonlijk vind ik White Lotus de lekkerste geur. Tip: Ze zijn nu nog in de aanbieding bij Kruidvat.
4. Leuke rompertjes van de H&M
Dit heeft vast geen uitleg nodig! In de kleinste maten heb ik al genoeg kleding, hierdoor kijk ik nu bij kleding van maat 68.
5. Jasje voor onze baby
Het enige wat wij nog nodig hebben wat kleding betreft, is een jasje. Ik ben helemaal verliefd geworden op dit vest van Hema.
6. Weekendje/nachtje weg
Dit staat denk ik toch wel bovenaan mijn wishlist. Voordat de baby er is, zou ik heel graag nog een keer met Remco een nachtje/weekendje weg willen gaan. De laatste keer met zijn tweeën! Ik ben nu op zoek naar een leuke en betaalbare overnachting. Het liefst niet al te ver van Leeuwarden, zelf dacht ik aan de waddeneilanden, Groningen of Drenthe. Heeft iemand tips?

07. January 2017 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Wishlist van januari