Waarom het hebben van katten zo leuk is

Inmiddels weten jullie vast wel dat ik dol ben op onze twee katten. Ik zou onze Kiara en Doerak echt niet meer kunnen missen. Deze blogpost is dan ook een soort van ode aan alle kattenvrouwtjes. Ik zou het dan ook erg leuk vinden dat je in de reacties achterlaat of jij een kat hebt, hoe hij/zij heet en hoe je op die naam bent gekomen.

Waarom het hebben van katten zo leuk is?
Elke ochtend word ik vrolijk begroet door onze twee katten. Wanneer mijn vriend niet thuis is, ben ik nooit alleen. Onze poezen zijn echte gezelschapsdieren. Natuurlijk kan ik tientallen redenen bedenken waarom een kat zo leuk is, maar  dat is natuurlijk voor iedereen anders. Soms kan ik ze ook wel achter het behang plakken, heel soms dan Het allergrootste voordeel vind ik toch wel dat katten hele zelfstandige dieren zijn. Ze redden zichzelf, je hoeft ze alleen eten en water te geven en de bak te verschonen. En dat laatste mag ik momenteel ook niet doen! Wij hebben geluk met onze twee katten, ze zijn namelijk dol op knuffelen. En last but not least! Ik kan gewoon niet genoeg krijgen van alle leuke katten filmpjes en foto`s die er op het internet staan. En zo kan ik nog heel lang doorgaan. Er komt nu toevallig iemand (lees: Doerak) naast mij zitten die heel erg om aandacht vraagt. Hierbij sluit ik dus deze blogpost af!

23. May 2017 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Waarom het hebben van katten zo leuk is