Nieuwe pyjama van Hunkemoller

Zo`n twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Hunkemoller, in dit mailtje werd mij gevraagd of ik iets uit wilde zoeken van de huidige collectie. Toevallig was ik net bezig met het opstellen van mijn wishlist voor Sinterklaas/December. In de eerste instantie had ik ook een pyjama op dit lijstje gezet. De laatste tijd leef ik bijna in mijn pyjama. Zodra ik thuis kom, verwissel ik mijn outfit meteen voor een van mijn pyjama`s. Om vervolgens de rest van de avond op de bank te hangen om series te kijken of aan mijn blog te werken. Voor het opstellen van mijn wishlist, had ik al bij verschillende winkels en webshops gekeken. Maar echt een mooie pyjama binnen het budget kon ik niet vinden. Totdat ik het mailtje las en bij Hunkemoller ging kijken.

Bij elk bezoekje aan de Primark neem ik vaak een pyjama of pyjamabroek mee. Na een a twee keer dragen laten de naden vaak al los. Ditmaal wilde ik een pyjama halen waarvan de kwaliteit wel goed is. Na het ontvangen van de giftcard ben ik meteen naar de dichtstbijzijnde Hunkemoller winkel gefietst. Op de website van Hunkemoller had ik al een aantal leuke exemplaren gezien (zie afbeelding hierboven). In de winkel kwam ik erachter dat ze ook een hele hoop leuke onesies verkopen, hierdoor heb ik heel even getwijfeld.

Dit is mijn nieuwe pyjama van Hunkemoller. Uiteindelijk heb ik voor een pyjamabroek en shirt in kerststijl gekozen. Hij zit heel erg lekker! De cosy socks lagen bij de kassa en heb ik ook nog snel meegenomen.

30. November 2016 by mysupersweetlife
Categories: Fashion | Comments Off on Nieuwe pyjama van Hunkemoller