My Super Sweet Life #9

Het is alweer een maand geleden toen ik het laatste fotoverslag online heb gezet. Vandaag plaats ik My Super Sweet Life #9, laten wij hopen dat nummer 10 volgende week online komt. Naar mijn idee had ik dit keer heel wat foto`s verzameld, helaas valt dit elke keer weer tegen. Of de foto`s zijn niet goed gelukt, of ik ben zoals gewoonlijk weer eens vergeten foto`s te maken. Kerst is inmiddels weer achter de rug. Het is altijd erg gezellig, ditmaal vierden wij niet 2 maar 3 keer kerst. Vrijdag gingen wij naar mijn schoonfamilie, zaterdag naar mijn familie en zondag zijn wij nog uit eten geweest. Gisteren brachten wij ook een bezoekje aan de Ikea. We hadden nog wat laatste dingen nodig voor de babykamer en hebben een commode uitgezocht. Ik vind de Ikea altijd erg leuk en kan mij er uren vermaken. Ditmaal was het smoordruk en wilde ik zo snel mogelijk weer naar huis. Wat hebben jullie gedaan tijdens de kerstdagen?

Een oude foto, aan het begin van deze maand vierden wij Sinterklaas bij mijn ouders.
In december had ik een excuus om veel te kunnen shoppen. Zo moesten er cadeau`s worden gehaald voor alle feestdagen, mocht ik kleren kopen voor onze baby en zijn we begonnen aan de babykamer. Bij de C&A hadden ze dit keer wel hele leuke kleding, onder andere deze foute kerstonesie.

De meet&shop van Willemijn en Martine is alweer meer dan een half jaar geleden. Nog steeds heb ik leuk contact met de meiden die die dag mee waren. Laatst sprak ik af met Marije en Marrit om even bij te kletsen, dit deden wij natuurlijk bij Douwe Egberts.

De eerste en waarschijnlijk ook laatste keer bij de Babydump. We hebben er een hele hoop spullen gehaald, maar eigenlijk had ik verwacht dat de prijzen iets lager zouden liggen. Achteraf hadden wij alle spullen net zo goed bij bijvoorbeeld de Hema of Ikea kunnen halen.

Gisteren reden wij naar Groningen voor een bezoekje aan de Ikea. Ik had Remco ergens dit jaar een bon voor een lunch van Kruidvat cadeau gedaan. Je kon uit verschillende locatie`s kiezen, bij ons zat er niets in de buurt en kozen wij voor Groningen. Voordat wij naar de Ikea gingen hebben wij eerst gegeten bij Het land van Kokanje. Tot nu toe de lekkerste lunch die ik ooit heb gehad. Vooral de soep was heerlijk, wij kregen tomaten pesto soep voorgeschoteld. Mocht je in Groningen zijn en ergens willen lunchen, ga dan zeker hier eens naartoe.

Deze foto heeft eigenlijk geen onderschrift nodig. Op een regenachtige dag ga je gewoon naar de Ikea!

Bij de Ikea kochten wij o.a. deze opbergbakken, erg handig voor in de commode. Ik wilde ze meteen uit gaan testen en heb alle kleren er al in opgeruimd. Ik had niet verwacht dat wij al zoveel spullen hadden gekregen en gekocht. De vossenknuffels uit de eerste afbeelding komen ook van Ikea. Ik wil niet teveel knuffels gaan kopen, maar deze vond ik veel te leuk om te laten liggen.

30. March 2017 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on My Super Sweet Life #9