My Super Sweet Life #8

Het hoogtepunt van deze week was toch echt wel de echo van afgelopen donderdag. Ik heb er zo lang naar uitgekeken en nu weten wij eindelijk dat het een jongetje wordt. Aankomende week begin ik met stage en zullen mijn weken weer wat drukker worden. Ik denk dat ik school, stage en mijn blog nu goed met elkaar kan combineren omdat ik niet meer elke dag een blogpost plaats. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag staat er weer een nieuw blogartikel klaar. Mocht jij nog eerder op de hoogte willen zijn van alle nieuwtjes rondom mij en mijn blog, volg mij dan via instagram.

Vanaf nu zal ik mijn wekelijkse fotodagboek nog maar een keer in de twee weken gaan plaatsen. Ik vind dat ik in één week niet genoeg leuke foto`s maak om zo`n blogpost mee te vullen. Op de andere zondag zal er dus een ander leuk artikel voor in de plaats komen. Wat ik deze week heb gedaan kunnen jullie lezen in My Super Sweet Life #8. De foto`s van deze week staan in willekeurige volgorde.

Deze outfits hingen klaar voor outfitfoto`s! Het is een tijdje geleden, maar ik mis het toch om af en toe een outfit te plaatsen. Komende week zal de eerste online komen.

Het is een jongetje! Het tweede setje had ik al een tijdje op het oog en heb ik na de echo ook meteen gekocht. Het setje in de bovenste afbeelding had ik ooit voor iemand anders gekocht, maar uiteindelijk nooit kunnen geven. Helemaal niet erg, ik vind hem zelf ook erg leuk.

Ik ben nu al helemaal verliefd op onze baby en wij zijn het nu eens over de naam! Ik ben benieuwd of jullie hem al kunnen raden..

Vorig weekend ging ik even met Remco de stad in om Sinterklaas aankopen te doen. In de ochtend was het prachtig weer, dit duurde helaas niet lang. Wij zijn hierdoor ook eerder weer naar huis gegaan.

Maar natuurlijk eerst lunchen bij Bakkerij Bart, ik koos voor een broodje gezond.

Van Hunkemoller ontving ik een giftcard, hiervan mocht ik iets leuks uitzoeken. Wat ik hier van heb gehaald kun je aankomende week bekijken.

Die zondag waren wij Doerak kwijt. Ik had overal gekeken, maar nergens kon ik haar vinden. Ze kwam niet als ik haar riep en reageerde al helemaal niet op het geluid van de kattensnoepjes. Ze kan nergens naartoe, maar op een gegeven moment raakte ik toch een klein beetje in paniek. Even later vond ik haar in het dekbed op bed.

Vanmiddag vieren wij al Sinterklaas. De cadeautjes zijn al ingepakt en ik zal nu snel verder met het gedicht.

02. March 2017 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on My Super Sweet Life #8