My Super Sweet Life #7

De inspiratie voor blogposts komt langzaamaan terug, vooral nu ik eindelijk heb kunnen delen dat ik zwanger ben. Dit zal de komende tijd regelmatig terugkomen op mijn blog. Het vooruit schrijven van blogartikelen wil nog niet helemaal. Vandaar dat de My Super Sweet Life #7 een aantal uren te laat online komt. Voor volgende week moet ik toch echt mijn best gaan doen om meer foto`s te gaan maken en weer iets actiever te worden op Instagram. In november en december staan er veel leuke dingen te gebeuren en de feestdagen komen er weer aan. Er zijn dus genoeg dingen om over te schrijven en om te gaan fotograferen. Mocht jij nog eerder op de hoogte willen zijn van alle nieuwtjes rondom mij en mijn blog, volg mij dan via instagram.  Wat zijn jouw plannen voor  deze regenachtige zondag?

Deze week heb ik eindelijk de kraamzorg geregeld. Dit moet al voor de 16de week, ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken.

Deze week heb ik veel kunnen knuffelen met Kiara en Doerak. Onze katten op de foto zetten is een ander verhaal, ze zitten bijna nooit stil.

Deze week ging ik op bezoek bij vriendin Anouk en nam ik tompouce mee. Nu ik alle foodfoto`s zo zie, moet ik toch echt eens gezonder gaan eten.

Ik ben vroeger twee keer bruidsmeisje geweest, mijn oma (beppe) heeft deze jurkjes destijds zelf gemaakt. Hier had ze nog wat stof van over. Ze heeft de jurkjes in het klein nagemaakt. Ze hebben een bijzonder plaatsje in huis gekregen, ik ben er heel erg blij mee

07. July 2016 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on My Super Sweet Life #7