My Super Sweet Life #6

Gisteren schreef ik weer mijn eerste blog artikel en maakte ik foto`s voor een nieuwe blogpost. Terwijl ik deze foto`s op mijn laptop zette, kwam ik erachter dat er ook nog een aantal foto`s van het weekendje Center Parcs in Zeewolde op stonden. De foto`s zijn al van een tijdje geleden, maar wil ik jullie toch nog graag laten zien. Er zal niet een duidelijke volgorde in dit artikel zitten, de foto`s staan door elkaar. Dit is My Super Sweet Life #6, in het fotoverslag van volgende week staan vast weer wat meer foto`s! Mocht jij nog eerder op de hoogte willen zijn van alle nieuwtjes rondom mij en mijn blog, volg mij dan via instagram.

Doen jullie al mee aan de winactie waarbij je shoptegoed van de H&M kunt winnen? De winnaar wordt over een aantal dagen al bekend gemaakt.

Favoriete jurkjes lezeressen
Heb jij een favoriet herfstjurkje? Geef je dan snel op voor de rubriek: Favoriete jurkjes van lezeressen!

Begin september ben ik met Remco een weekendje naar Center Parcs Eemhof in Zeewolde geweest. Ik kwam er gisteren pas achter dat ik hier nooit iets over heb geschreven op mijn blog. Ik ben op meerdere parken van Center Parcs geweest, maar ik vind de Eemhof toch het mooiste park!

Deze kussens van Ikea heb ik met moeite kunnen weerstaan, ik vond ze zo leuk!

5 Oktober waren mijn vriend en ik precies 7 jaar samen. We zouden die dag sushi gaan eten, dit is er toen niet van gekomen. Hierdoor besloten wij om dat deze week te gaan inhalen.

De herfstvakantie zit er alweer bijna op! Ik heb het deze week druk gehad en heb niet veel bijzondere of leuke dingen gedaan. Hadden jullie deze week ook vakantie? Zoja, wat heb jij allemaal gedaan?

27. February 2016 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on My Super Sweet Life #6