My Super Sweet Life #10

En helaas is ook de laatste week van de vakantie voorbij gevlogen. Deze week stond er bijna dagelijks iets leuks op de planning. Zo sprak ik af met Dina van Dinastie.nl en zag ik vriendin Freja weer eens en zijn we gaan shoppen in Franeker. Gisteren/zaterdag stond in het teken van mijn blog. Ik verwijderde een aantal oude artikelen en heb er een aantal herschreven. Toen ik zo druk bezig was met mijn blog, kwam ik erachter dat ik heel wat mijlpalen heb gemist de laatste tijd. Mijn huidige blog bestaat alweer meer dan 1 jaar en in totaal blog ik nu 4 jaar. Daarnaast kwam de 200ste blogpost online! De foto`s van deze week staan weer in willekeurige volgorde, wat ik nog meer deed lees je in My Super Sweet Life #10. Er staan dit keer iets minder foto`s in het wekelijkse fotoverslag omdat ik ook al een verslagje schreef over de laatste dagen van 2016.

Hallo, de eerste (korrelige) selfie van 2017!

Ik kocht deze chocoladerepen bij de Kruidvat. Ze zijn zóóó lekker!

Vroeger was ik helemaal gek van de Forever Friends beertjes. Deze pyjama (cadeau gekregen) en rompertjes zijn ook van Kruidvat. Ik vind ze erg leuk, helaas is er iets fout gegaan met de drukknoopjes en worden ze allemaal teruggeroepen.

Tijdens het terugbrengen van de bovenstaande rompers en pyjama, dook ik ook nog even de Hema in. Ik heb het plezier in bloggen weer helemaal teruggevonden. Om mijzelf nog meer te motiveren, kocht ik deze blogplanners.

Hoe leuk is dit pakketje? Je kunt je eigen vosje van vilt maken. Ik kwam deze tegen bij Aldi, er waren meerdere figuren (o.a. een uiltje).

Ik blog alweer 4 jaar! Tijd om mijn oude blogposts eens terug te lezen, hier kun je mijn oude blog bekijken.

07. May 2017 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on My Super Sweet Life #10