Mini shoplog

Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat ik al deze aankopen deed. De shoplog liet nog even op zich wachten omdat ik de jurkjes nog niet binnen had, vandaag deel ik dus deze mini shoplog met jullie. De jurkjes werden gelukkig gisteren bezorgd. Twee weken geleden sprak ik af met vriendin Lana, deze middag hebben wij natuurlijk ook een beetje geshopt. Alle winkels hingen vol met kerstspullen, ik heb mij dus behoorlijk moeten inhouden. Eenmaal thuis plaatste ik een kleine bestelling bij Gap. Hier was uitverkoop en de jurkjes die ik erg graag draag waren nu nog maar tien euro. Ik bestelde ze dus ook in de twee kleuren die ik nog niet had. Nu heb ik dus 5 dezelfde jurkjes, alleen dan wel in andere kleuren (oeps)! Ze zitten gewoon zo lekker en kunnen voorlopig ook nog wel even mee. Ik vind het nu namelijk nog iets te vroeg om al zwangerschapskleding aan te gaan schaffen.

Een mini shoplog:

1. Bij Six kocht ik deze oorbellen. Ik kan slecht tegen nikkel en kijk dus altijd bij oorbellen van echt zilver. Veel keuze uit goudkleurige oorbellen was er helaas niet, ik ging voor deze met het infinity teken. Voor deze oorbellen betaalde ik €8,95
2. Het was al een hele lange tijd geleden dat ik bij the Bodyshop naar binnen stapte. Hier nam ik bananenshampoo mee, deze ruikt zóó lekker! De Moringa olie kon ik ook niet laten staan. Van deze producten weet ik de exacte prijs niet meer. Ik geloof dat de olie €9,95 is en de shampoo €6,95. Bij het afrekenen bleek dat er die dag 25% korting was, ka-ching!!
En dan de twee jurkjes! Deze waren afgeprijsd en kostten nog maar €9.95 per stuk. Ik bestelde ze via Gap.com, helaas moet je hier met creditcard betalen wat ik nog steeds een groot minpunt vind. Het leukste aan deze jurkjes? Ze zijn lekker basic, vallen overal mee te combineren en hebben zakken!!

01. February 2017 by mysupersweetlife
Categories: Fashion | Comments Off on Mini shoplog