Leukste outfits van andere bloggers

De laatste tijd plaats ik weinig tot geen outfits. Om eerlijk te zijn ben ik nogal gemakkelijk geworden, mijn outfits zijn erg simpel. Ik draag al weken geen kettingen/sieraden en make up meer. Het was tijd om weer eens inspiratie op te doen via Lookbooks, Pinterest en andere blogs. En juist op die andere blogs vond ik vele leuke outfits MET jurkjes! Deze outfits vind ik allemaal erg mooi en ik besloot om deze te gaan delen in een blogpost. Dit zijn de leukste outfits van andere bloggers van de laatste tijd. Dankzij deze outfits heb ik een (nep) leren jasje weer op mijn wishlist gezet. Helaas heb ik ook geen jurkjes met hele leuke (bloemen)printjes in mijn kast hangen. Mijn voornemen voor vandaag is om een outfit voor jullie te gaan fotograferen. Onderstaande outfits bewijzen dat alleen een jurkje, jasje en mooie enkellaarsjes al voldoende zijn. De foto van hierboven komt van de blog van Shirley.

Outfit van Rowan / Outfit van Moniek

Outfits van Merel
Outfit van Esmee/ Outfit van Jocelyn

Outfits van Shirley

Outfit van Rosanne/ Outfit van Gina

Outfits van Faye

22. March 2017 by mysupersweetlife
Categories: Outfit | Comments Off on Leukste outfits van andere bloggers