Het is een…

Wij weten sinds gisteren eindelijk of wij een jongen of een meisje krijgen. Gisteren rond 4 uur hadden wij een geslachtsbepalende echo. Ik had tijdens deze dag graag willen ploggen, door de spanning (en daarna door de blijdschap) ben ik dit helemaal vergeten. Er stond gisteren dus een pret echo gepland. Ik had een heel sterk voorgevoel dat het een jongetje zou zijn en mijn vriend was er van overtuigd dat het een meisje is. Na deze echo zouden wij even de stad in om iets leuks voor de baby te kopen. Die avond kwamen mijn ouders, schoonouders en zwager op bezoek, wij wilden het hun namelijk graag persoonlijk vertellen. Al onze vrienden en familie hebben wij hierna via What`s app op de hoogte gesteld!

Het is een
Eerst het belangrijkste! Wij hebben een goede echo gehad en hebben het hartje heel even horen kloppen. Alles zag er goed uit, het was alleen wel een klein druktemakertje! De baby draaide steeds weg, hierdoor konden wij hem niet goed bekijken! Ja, je leest het happy wheels demo goed: HEM! Het is een JONGETJE! Dit was namelijk meteen duidelijk te zien 😉

Jullie snappen vast wel dat ik gisteren tijdens het shoppen al een aantal setjes heb gekocht! Het viel mij wel meteen op hoeveel keuze er is voor meisjes, voor (pasgeboren) jongens is dit toch een stuk minder! Via deze bovenstaande kraskaartjes hebben wij het geslacht bekend gemaakt aan onze ouders. Deze kaartjes zijn trouwens te koop via deze site (niet gesponsord)

Het setje links kregen wij van mijn schoonouders en het schaapje van mijn ouders.

Meteen na de echo doken wij de Hema en H&M in. Vooral bij de Hema ben ik goed geslaagd. Het rompertje van Mickey Mouse en mutjse met oortjes komt van H&M, alle andere aankopen deed ik bij de Hema.

07. June 2016 by mysupersweetlife
Categories: Zwanger | Comments Off on Het is een…