Eerste babyspulletjes

Ondanks dat wij nog niet weten wat het geslacht is van onze baby, hebben wij al wel een aantal dingen gekocht en gekregen. Ik mag van mijzelf pas echt dingen gaan kopen zodra wij weten of het een jongen of een meisje wordt. Een aantal weken geleden kochten wij de kinderwagen (tweedehands). En bij een bestelling bij de H&M en Wehkamp kon ik het niet laten om bovenstaande slofjes en rammelaar mee te bestellen. Bekijk hier onze eerste babyspulletjes.

Nijntje mobiel

Bij een tijdschrift zat een kortingscode van een voor mij nog onbekende webshop (Helaas kan ik deze niet meer terugvinden). En ik laat mij natuurlijk altijd verleiden door zulk soort kortingsacties. Deze muziekmobiel van Nijntje vond ik meteen erg leuk. De babykamer en overige items willen wij redelijk neutraal houden. Ik denk dat ik voor veel grijs en beige tinten ga kiezen.

Slab

Op 5 oktober waren Remco en ik precies 7 jaar samen. Ik kreeg een aantal cadeaus van hem waaronder deze slab, zo lief!

Cadeau schoonouders

Een a twee dagen nadat we het blijde nieuws aan de toekomstige opa, oma en pake en beppe hadden verteld, lag dit pakketje in de brievenbus. Dit boekje en knisperdoekje kregen wij van mijn schoonouders. Een hele leuke verrassing! Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling iedere week te volgen.

Nijntje knuffel

Van mijn ouders kregen wij dit Nijntje knuffeltje. Ik geloof dat ze deze bij de Hema hebben gekocht. Hier ben ik ook erg blij mee, ik had hem zelf ook kunnen kopen.

24. June 2016 by mysupersweetlife
Categories: Zwanger | Comments Off on Eerste babyspulletjes