Een mooie zonnige maandag

Dit weekend werd ik ziek en moest ik helaas alle leuke plannen afzeggen. Daar ging het bezoekje aan de negenmaandenbeurs en het weekendje Groningen. Gelukkig ben ik ook redelijk snel weer opgeknapt en had ik zin om er toch even uit te gaan. Samen met Remco ben ik bij het Broodhuys in Leeuwarden gaan lunchen, hebben wij een klein beetje geshopt en s avonds aten wij pannenkoeken. Het was een mooie zonnige maandag, we hebben zelfs buiten op het terras gegeten. Deze maandag maakte het weekend toch weer een beetje goed. Na het shoppen was ik behoorlijk moe en ben ik met een grote kop thee achter mijn laptop gaan zitten. Vorige week heb ik niet veel aandacht aan mijn blog kunnen besteden, maar deze week komen er weer genoeg blogartikelen online! Van deze maandag heb ik een plog (fotoverslag) gemaakt. Hieronder kun je bekijken wat ik allemaal heb gedaan.

Ik startte de dag met een selfie en droeg eindelijk weer eens een klein beetje make-up. Meestal heb ik helemaal geen zin om mij op te gaan maken. Eenmaal in de stad aangekomen zochten we een terrasje op en bestelde ik een warme chocolademelk met slagroom en een croissant gezond.

Na een heerlijke lunch werd er een beetje geshopt. Wat heb ik mij in moeten houden zeg! Bij de Hema verkopen ze nu vetplantjes en cactussen. De cactus heb ik weer teruggezet, maar nu heb ik daar toch wel een beetje spijt van. Ook de babykleding was weer erg verleidelijk.

En laten wij het maar niet over alle leuke dingen bij Xenos hebben. Van mooie serviezen tot allemaal dingen met cactusprint! Aankomende zaterdag kunnen jullie in een kleine shoplog bekijken wat ik die middag heb meegenomen.

s Avonds ben ik begonnen met het wassen van alle babyspullen en at ik pannenkoek met stroop. Wat hebben jullie gisteren allemaal gedaan?

12. June 2016 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Een mooie zonnige maandag