Dit moet een zondag zijn

Momenteel is dit een van mijn favoriete outfits. Ik hou van het zwarte jurkje en dit blousje zit zo lekker. Vandaag was echt een typische zondag, vandaar de titel: Dit moet een zondag zijn. Ik sliep uit, heb aan mijn blog gewerkt, mijn ouders kwamen gezellig op visite en s avonds aten wij patat.

Aankomende woensdag ben ik 20 weken zwanger. Op precies dezelfde dag hebben wij ook de 20 weken echo, spannend! Hopelijk is alles goed met onze baby! Op andere blogs worden wel eens wekelijkse updates geplaatst over de zwangerschap. Ik vind het erg leuk om updates van anderen te lezen. Ik heb er alleen voor gekozen om dit zelf niet te gaan doen. Naast dat ik het persoonlijk vind, is er ook weinig bijzonders te vertellen. Ik voel mij goed, maar ben wel veel moe en kan vooral niet wachten tot het mei is. Voor mijn gevoel gaat de tijd best langzaam. Door de wijdere jurkjes valt het misschien niet zo op, maar die buik die begint nu te komen 😛 Zoals jullie weten is het voor mij nu ook vakantie. Remco hoeft de komende week slechts twee keer te werken en is dus ook veel thuis, gezellig! Woensdag gaan wij, zoals ik al vertelde, naar de 20 weken echo. Die middag maken wij een begin aan de babykamer en gaan wij de muren verven. Ik heb nu al zin om hieraan te beginnen.. Wat outfits betreft heb ik de laatste tijd niet zoveel inspiratie. Met kerst draag ik waarschijnlijk ook niet hele bijzondere outfits. Het plan was om deze outfits ook te gaan fotograferen, ik weet alleen nog steeds niet wat ik ga dragen en of deze outfits leuk genoeg zijn voor op mijn blog.

07. May 2015 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Dit moet een zondag zijn