De leukste momenten van 2015

Over een aantal weken is het oud en nieuw. Meestal kijk ik ieder jaar terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar, je kunt hier lezen wat de hoogtepunten van 2014 waren. Vandaag vertel ik dus over de leukste momenten van 2015. En achteraf gezien zijn dit er best wel wat! Ik heb hieronder mijn top 5 samengesteld, maar er zijn ook een aantal momenten die het net niet hebben gehaald. Zo stond ik weer in de IJ-hallen om kleding te verkopen, dit is altijd erg leuk. Mijn ouders waren in 2015 25 jaar getrouwd en namen ons mee naar de Huttenheugte. Ook ging ik naar de Vrouw beurs in Leeuwarden, Beautygloss party en naar de meeting van Willemijn en Martine. Met een aantal dames van deze meeting heb ik nog steeds regelmatig contact. Eigenlijk waren er teveel leuke momenten om op te noemen. Wat zijn jouw hoogtepunten van 2015?

De leukste momenten van 2015:

1. Erachter komen dat ik zwanger ben!
Natuurlijk is het geen verrassing dat deze gebeurtenis op nummer 1 staat. Net zoals het ontdekken dat wij een zoon krijgen en het blijde nieuws bekendmaken aan onze ouders, familie en vrienden. Het kan bijna niet anders dat 2016 nóg leuker gaat worden.

2. Het ophalen van Doerak
Ik ben een echt kattenvrouwtje en ben dol op onze katten. Deze zomer hebben wij Doerak opgehaald. Onze andere poes, Kiara, was al een jaar bij ons. Wij wilden graag een vriendinnetje voor haar. Die middag besloten wij om nog een tweede kat erbij te nemen en diezelfde avond zaten wij al in de auto om Doerak op te halen. Nog geen moment spijt van gehad, het is zo`n schatje!
3. Weekendje Newcastle
Op nieuwjaarsdag 2015 vertrokken mijn vriend en ik naar Newcastle. Dit weekend bestond vooral uit shoppen, de winkels in Engeland zijn zoveel leuker dan hier. Ik kan niet wachten om ooit weer eens terug te gaan.

4.  Weekendje Parijs
Een aantal maanden geleden won ik een weekend weg naar Parijs. Een prachtige stad waar wij anders denk ik niet zo snel voor hadden gekozen. Ook dit weekend was ontzettend leuk, wat een prachtige stad!

5. Weekend Center Parcs
In 2015 zijn wij niet op zomervakantie geweest, hierdoor zijn we wat vaker een weekend of nachtje weggeweest. Tijdens het weekendje Center Parcs hebben we een weekend heerlijk niets gedaan. Naast zwemmen, films kijken en spelletje spelen hebben wij het vooral erg gezellig gehad. Een weekend waar ik met veel plezier op terugkijk.

31. December 2015 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on De leukste momenten van 2015