De leukste feestelijke jurkjes

Ieder jaar kijk ik erg uit naar alle kerstcollecties! Ook dit jaar zitten er weer hele mooie jurkjes tussen. Want kerst en oud en nieuw is het perfecte excuus voor een nieuw jurkje. Dit jaar sla ik deze leuke jurkjes over, ik weet namelijk niet of ik ze eind december nog wel pas. De jurkjes uit de afbeelding hierboven komen van Asos. Deze zijn te bestellen via deze en deze link. De jurkjes in deze blogpost zijn naar mijn mening de leukste feestelijke jurkjes van 2015. Wil je geen nieuw jurkje aanschaffen? Dat is ook geen enkel probleem. In de voorgaande jaren is het mij ook wel eens niet gelukt om een leuk jurkje voor kerst te scoren. Ik ben dol op kant, glitters en pailletten, maar koop liever een jurkje die ik na kerst ook dagelijks kan gaan dragen. Je kunt een (basic) jurkje extra feestelijk maken door er bijvoorbeeld een mooie blazer bij te dragen. Met een statement ketting, opvallende lipstick en een mooi paar hakken zie je er ook al extra feestelijk uit. Mijn persoonlijke favorieten zijn  3, 6, 7 en 8. In welk jurkje zou jij wel kerst en/of oud en nieuw willen vieren?

23. April 2017 by mysupersweetlife
Categories: Fashion | Comments Off on De leukste feestelijke jurkjes