Blogs die je in 2016 zeker moet gaan volgen

Naast het bloggen vind ik het ook erg leuk om andere blogs te volgen. Ik vond dit zelfs zo leuk dat ik halverwege dit jaar bijna iedere blog ben gaan volgen die ik tegenkwam. Uiteindelijk bestond mijn bloglovin lijst uit meer dan 100 blogs. Tijd om iedereen te gaan ontvolgen en mijn favoriete blogs opnieuw toe te voegen. Tijdens het uitzoeken van deze lijst kwam ik via via een aantal nieuwe blogs tegen. Daarnaast ontdekte ik ook weer een aantal bloggers die ik was kwijtgeraakt. Dit zijn naar mijn mening de leukste blogs die je in 2016 zeker moet gaan volgen:

Bringing Happiness
Het eerste wat mij opviel aan deze blog is de mooie lay out. Ik vind de variatie aan artikelen erg leuk, na het lezen van deze blog krijg ik altijd een hele hoop nieuwe inspiratie! Door het herontdekken van Bringing Happiness heb ik mijzelf voorgenomen om meer tijd en energie te gaan steken in het maken van foto`s voor mijn eigen blog.
Beauty Behind clouds
Zoals je in het vorige stukje kon lezen, vind ik mooie foto`s op blogs erg belangrijk. De blog van Claudia is ook zo`n blog met allerlei mooie foto`s. Zij deelt veel persoonlijke artikelen en ik kan mij een hele tijd op haar blog vermaken.
By Evelien
De laatste tijd spreken kleinere persoonlijke blogs mij erg aan. Evelien`s blog staat vol met dagboekjes, persoonlijke foto`s en verhalen, wishlists, inspiratie en leuke hotspots. Ik volg Evelien haar blog nog niet zo lang, maar volgens mij is ze een hele vrolijke en spontane meid.
Het is Marg
Wanneer je een blog wil starten wordt er vaak de tip gegeven om je op één onderwerp te richten. Eigenlijk is dit erg jammer, er zijn zoveel leuke dingen om over te schrijven. Volgens mij dacht Margo dit ook toen ze haar blog startte. Ik ben vooral fan van de outfits van Margo, deze zou ze wat mij betreft nóg meer mogen plaatsen. De eerste afbeelding uit deze blogpost komt ook van de blog van Margo.
Twintig en nog wat
Nog zo`n mooie persoonlijke blog! Amy schrijft over alle dingen die een typische twintiger bezighoudt. Zo is ze dol op reizen en heeft ze een voorliefde voor Zweden. De blog Twintig en nog wat bestaat sinds 2014 en is zeker een bezoekje waard.

02. January 2016 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Blogs die je in 2016 zeker moet gaan volgen