Blazers uit de sale

Vorige week ging ik even de stad in. Normaal gesproken loop ik altijd even bij de H&M, C&A, Six, Kruidvat en Xenos naar binnen. Dit is mijn vaste rijtje met winkels die ik altijd bezoek. Dit keer had ik tijd over en besloot ik om ook even bij Esprit en We te gaan kijken. Ik was er van op de hoogte dat ze bij Esprit leuke jurkjes hadden en bij We liep ik wel eens naar binnen voor leuke sieraden. Maar dit keer kocht ik ook hele leuke blazers uit de sale. En jullie weten hoe gek ik op blazers (en jurkjes) ben! Bij We was er opruiming, ik was dan ook erg verbaasd dat deze blazers nog steeds in de winkel hingen en nog niet waren uitverkocht. Ze waren afgeprijsd naar 15 euro, maar van de afprijzing ging er nog eens 20% af. Hierdoor heb ik voor de onderstaande blazers maar 12 euro (per stuk) hoeven betalen. Via internet zijn ze helaas al uitverkocht, maar misschien hangen ze ook nog in jouw dichtstbijzijnde We filiaal. Deze blazer valt iets langer en er zit een klein beetje stretch in, ik vind beide kleuren heel erg leuk en heb ze al meerdere malen gedragen. In de nieuwe collectie kun je diezelfde blazer vinden, maar dan in nieuwe kleuren. De kobaltblauwe staat nu ook op mijn wishlist.

07. May 2016 by mysupersweetlife
Categories: Persoonlijk | Comments Off on Blazers uit de sale